Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Η μόδα επιβάλλει maxi

Κάθε μέρα στα περιοδικά και στο Internet ξεπετάγονται καινούριες τάσεις για την Άνοιξη και το καλοκαίρι και εσείς δεν είστε σίγουρες αν θα προλάβετε να τις υιοθετήσετε. Ένα είναι σίγουρο! Αυτή την ζεστή σεζόν θα ήταν σοφό εκ μέρους σας να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ένα maxi φόρεμα, σύμφωνα εμ το βρετανικό τεύχος της Vogue.

Σίγουρα θα έχετε τις ανασφάλειες σας γι' αυτή τη στιλιστική επιλογή γιατί σίγουρα δεν έχουν όλες οι γυναίκες τις τέλειες αναλογίες, όμως με τις κατάλληλες στιλιστικές συμβουλές και εσείς μπορείτε να υιοθετήσετε το maxi look χωρίς κανένα ενδοιασμό!

Φροντίστε το φόρεμα που θα επιλέξετε να έχει το σωστό μήκος για το δικό σας ύψος. Αν είναι ελάχιστα πιο μακρύ υπάρχει μια πιθανότητα να πέφτει ωραία αν είστε ψηλή, αν δεν είστε όμως καλό θα ήταν να μην το επιλέξετε δεν γιατί θα σας κόβει πόντους.

Αν το ύψος είναι πρόβλημα, προτιμήστε να φοράτε αυτά τα φορέματα με ψηλές πλατφόρμες, τσόκαρα ή πέδιλα ανάλογα με το στιλ του φορέματος , έτσι η σιλουέτα σας θα φαίνεται πιο λεπτή και φιγουράτη.

Μην ξεχάσετε τα must αξεσουάρ της σεζόν. Τεράστιες τσάντες, μεγάλα γυαλιά, πολύχρωμες bandanas και μαντίλια στα μαλλιά ταιριάζουν απόλυτα με τη συγκεκριμένη τάση.

Τώρα αν είστε γυναίκα με καμπύλες και κοιλίτσα τότε θα ήταν καλύτερα να επιλέξετε εμπριμέ- print φορέματα για να αποσπούν την προσοχή και το μάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου