Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Το κτένισμα του καλοκαιριού


Καλοκαίρι μεταξύ άλλων σημαίνει και ξεγνοιασιά, ειδικά όταν η ζέστη χτυπάει κόκκινο είναι καλό να πιάνουμε τα μαλλιά μας αλογοουρά. 
Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να είστε χτενισμένη από την παραλία μέχρι την νυχτερινή σας έξοδο. Εύκολα, απλά και ανέξοδα. 

Υπάρχουν πολλά είδη αλογοουρών, περιποιημένη ψηλά ή χαμηλά, ανακατεμένη, βρεγμένη, στο πλάι. Ανάλογα με το στυλ σου, επέλεξε αυτή που ταιριάζει. 
Για να πετύχουμε μια περιποιημένη αλογοουρά, χαμηλά η ψηλά, βάζουμε αφρό και χτενίζουμε πολύ καλά τα μαλλιά μας και με την χτένα τα σπρώχνουμε στο ύψος που θέλουμε κρατώντας τα με το άλλο χέρι. 

Στην ανακατεμένη αλογοουρά αφήνουμε τα τσουλουφάκια των μπροστινών μαλλιών ελεύθερα να ακολουθήσουν τον δρόμο που θέλουν και πιάνουμε τα υπόλοιπα ψηλά. Είναι ιδανική όταν έχουμε αφέλειες. 

Για να αποκτήσεις βρεγμένη αλογοουρά απλά πέρασε τα μαλλιά με λίγο gel και πιάστα χαμηλά. H wet αλογοουρά σου είναι έτοιμη έτσι απλά. 
Τέλος, η πλαγιαστή αλογοουρά αποτελεί το πιο trend χτένισμα του καλοκαιριού και ταυτόχρονα το βρίσκουμε και πολύ θηλυκό, φέρε τα μαλλιά σου στο πλάι και πιάτσα. Ιδανικά στερέωσε τα με ένα λαστιχάκι με λουλούδι και τραβήξτε πάνω σας όλα τα βλέμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου